×

Vanliga frågor och svar

Fråga: Vart kan jag som privatperson köpa era produkter? Kan jag beställa via er?

Svar: Du kan inte beställa produkter direkt via oss. Våra produkter hittar du i hundratals butiker som är specialister inom friluftsliv, fiske och jakt. Behöver du hjälp att hitta en återförsäljare så är det bara att du hör av dig.


Fråga: Vad är skillnaden på ”Jägarstekpanna” och ”Kolbullepanna”?

Svar: Egentligen så är det inte någon skillnad alls. Stabilotherms Jägarstekpanna är en Kolbullepanna. Vi har dock valt att kalla just våran kolstålspanna för just Jägarstekpanna Original.


Fråga: Vad är ”gummiträ” eller ”Rubberwood”?

Svar: Gummiträ/Rubberwood kommer från Gummiträdet. Det är ett väldigt bra material att jobba med då det är hårt, kompakt och kvistfritt. Det är även förmånligt att använda ur miljöaspekt då det avverkas till förmån för återplantering.


Fråga: Kan jag slänga en BIOkåsa i naturen?

Svar: Nej, BIOplast har lång nedbrytningstid och får därför inte kastas i naturen. Återanvänd produkten och ta med den hem. Den kommer att hålla länge.


Fråga: Min Jägarstekpanna har fått rostfläckar. Är det farligt?

Svar: Jägarstekpannan är gjord av kolstål. För att undvika att kolstål rostar är det viktigt att se till att produkten är torr och förvaras torrt. Den bör dessutom oljas in med jämna mellanrum. Skulle din Jägarstekpanna få lite rost på sig så är det inte farligt. Det är bara att gno bort rostbeläggningen med lite svinto eller sandpapper. Vill du ha en extra blank yta så kan du avsluta med en slipduk. Sedan är din Jägarstekpanna så gott som ny och redo att brännas in igen.


Fråga: Kan jag diska mina plastkåsor i diskmaskin?

Svar: Ja, det går utmärkt att diska våra plastkåsor i en hushållsdiskmaskin.


Följ oss på Instagram

Vi älskar att se när ni använder våra produkter. Tagga @stabilotherm och dela dina bilder med #stabilotherm så att vi och andra kan inspireras av dina bilder.
This site is registered on wpml.org as a development site.