×

Om oss

Grilllar

Köp våra produkter

Våra produkter hittar du i hundratals butiker både i Sverige och utomlands. Vi finns framförallt i butiker som är specialister inom friluftsliv, fiske och jakt. Där kan du klämma och känna på våra produkter och ta hjälp av kompetent och engagerad personal. Har du inte någon av våra duktiga återförsäljare i närheten så finns vi även i många nätbutiker.
Behöver du hjälp att hitta en återförsäljare?
Hör av dig till oss så hjälper vi dig att finna en nära dig.

Vårt varumärke


Stabilotherm erbjuder ett brett utbud av redskap och tillbehör för en lyckad matlagningsupplevelse i naturen. Allt från hederliga kålbullepannor och träkåsor till kompakta friluftskök med innovativa design.

Vi brinner för matlagning utomhus och strävar alltid efter att designa och ta fram produkter som ska stimulera människor till att komma ut i naturen och umgås. Eftersom vi som arbetar här på Stabilotherm själva värdesätter tid i naturen, så är vi också väldigt måna om att ta hänsyn till miljön, när vi designar, utvecklar och tar fram nya produkter.

fika utomhus
Kåsa med älgmotiv

Hållbarhet

De val vi gör har en påverkan på den miljö och natur som vi lever i. Vi strävar alltid efter att göra så lite miljöpåverkan som möjligt när vi tar fram produkter och förpackningar. I många fall har vi valt bort material av miljöskäl, men i några fall har vi också valt att behålla material på grund av dess funktion. Som ”outdoor” företag är det viktigt för oss att arbeta med produkter som är tidlösa och som håller länge. Gärna i flera generationer

Vi tror på transparens och du som konsument är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt miljöarbete.

Jägarstekpannor

Det finns bara ett original

Stabilotherm Jägarstekpanna är originalet när det kommer till stekpannor anpassade för utomhusbruk. Jägarstekpannan skapades under 1980-talet av en allkonstnär som hette Kaj. Tanken var att han själv skulle kunna steka en kolbulle vid lägerelden. Idag nästan 40 år senare är jägarstekpannan populärare än någonsin. Sitt rustika utseende har den fått behålla och designen är så gott som oförändrad.

Idag sker tillverkningen i vår egen verkstad i Ulricehamn, med material från svensk stålindustri. Den rustika Jägarstekpannan håller i generationer, men skulle den behöva kasseras så kan den återvinnas till 100 %.

Följ oss på Instagram

Vi älskar att se när ni använder våra produkter. Tagga @stabilotherm och dela dina bilder med #stabilotherm så att vi och andra kan inspireras av dina bilder.
This site is registered on wpml.org as a development site.