×

Svenskt hantverk

Jägarstekpanna Original

Denna produkt är vi särskilt stolta över.
Det är en kolstålspanna som tillverkats i Sverige sedan 1980-talet. Ursprungligen skapad för att passa den traditionella kolbullen. Idag sköts tillverkningen av jägarstekpannorna i vår egna fabrik i Ulricehamn.

Materialen kommer från svensk stålindustri där miljö och arbetsmiljöarbetet ligger i framkant. Kolstålet håller för riktigt höga temperaturer och ger en väldigt bra värmespridning. Slutligen ytbehandlas pannorna med vegetabilisk olja. Kolstål kan rosta i fuktig miljö, men med ett oljeytskikt förhindras detta.

Produkter av BioPlast

Våra produkter av Bioplast är helt växtbaserad.
De tillverkas av sockerrör och träfibrer som är 100% förnyelsebara material. Den har inga färgtillsatser utan har sin naturliga träbruna färg. Produkterna har samma egenskaper och är lika tåliga som vanlig plast. Dessa produkter tillverkas i Sverige.

Träkåsor från norra Sverige

Våra vackra träkåsor är handgjorda i norra Sverige. De är tillverkade av arktisk björkvril, som fått styrka och mystik av naturen. Varje kåsa är unik med olika ådring och även till viss del form, särskilt de med renhornsinlägg, eftersom hantverkaren låter sig inspireras av formen på benet och formar handtaget efter..

Följ oss på Instagram

Vi älskar att se när ni använder våra produkter. Tagga @stabilotherm och dela dina bilder med #stabilotherm så att vi och andra kan inspireras av dina bilder.
This site is registered on wpml.org as a development site.